Barnteologidag

Hur ser vi på barn och andlighet? Vad säger Bibeln om barn som mottagare av Guds gåvor? Hur tar sig anden uttryck i ett barns liv på ett naturligt sätt? Barn och karismatik, hur förhåller vi oss där och finns det också risker? Hur leder vi barn på ett klokt sätt? FNs barnkonvention uttrycker tydligt barns rätt till andlighet, men vad innebär det?
Barnteologidag
Örebro Missionsskola
onsdag 29 mars
Det finns en massa spännande frågor att dyka in i för både undervisning, reflexion, utbyte av erfarenheter och praktiska verktyg. Så välkommen med på en spännande heldag om barn och andlighet!
Dagen vänder sig till dig som är pastor, ansvarig barnledare, församlings-ledare, utbildar dig för att jobba med barn och församling eller möter dessa frågor på andra sätt.
ANMÄLAN
Maila din/er anmälan till susanne.olofsson@efk.se.
Anmäl dig innan 20 mars. Var god ange i samband med anmälan om någon önskar specialkost eller har allergi.
PRIS
Priset för hela dagen 300 kr. Då ingår mat, fika och kursintyg. Det går bra att betala på plats, via swich eller faktura.
UPPLÄGG
Kl 09.30 incheckning & kaffe. Kl 10.00 Välkommen och start. Under dagen varvas sedan undervisning och reflexioner. Avslutning kl 15.00 med fika.
Arrangerar dagen gör Evangeliska Frikyrkan, Svenska Alliansmissionens Ungdom och Pingst Ung i samverkan med Akademi för Ledarskap och Teologi och Studieförbundet Bilda.

Barnteologidag29mars2017 Teologidag2017-schema