Barnkörläger

 

SAU har en lång tradition av att arrangera barnkörläger. Det började med ett läger på 70-talet, som sedan har utvecklats till att idag omfatta över 500 barn och ledare fördelat på sex olika läger. Till varje år produceras också ett material med nyskrivna sånger. En riktigt höjdarhelg för alla deltagare!

 

SAU:s Barnkörläger 2018

 

Region NORD:

Lövstadkyrkan Tranås

Älgabäcksryds Missionshus

Region SYD:

Centrumkyrkan Gislaved

Betelkyrkan Vaggeryd

Region ÖST:

Vetlanda Allianskyrka

Region VÄST:                   

Missionskyrkan Bankeryd

Fiskebäckskyrkan

 

Ledarsamling 11 mars

Söndagen innan Barnkörlägret, den 11 mars kl. 15-18, är alla ledare varmt välkomna till Klockargårdskyrkan i Malmbäck för gemensam uppstart inför lägret. Vi kommer att gå igenom det nya låtmaterialet, peppas och få information i storgrupp. Efter fikat träffas varje lägerområde för sig för att lära känna varandra och be tillsammans. En kanoneftermiddag du inte vill missa!

Anmälan till Ledarsamlingen sker i samband med den definitiva anmälan till Barnkörlägret, alltså i februari 2018.

 

Barnkörläger 17-18 mars

Man åker i första hand på det läger som är i den region man geografiskt hör till.

Kostnaden för barnkörlägret är 260:-/deltagare (både barn och ledare). Då ingår mat, övernattning på golvet i kyrkans eller närliggande lokaler och ett nothäfte/grupp.

OBS! I år ändrar vi anmälningsförfarandet.

Preliminär anmälan för barn och ledare görs senast den 15 december 2017 här. Efter det kommer Sara att placera ut alla anmälda körer/grupper på de olika lägren, med syfte att alla ska få så kort resväg som möjligt. I mitten av januari blir ni tilldelade er lägerplats, och senast den 2 februari vill vi ha er definitiva anmälan samt anmälan till ledarsamlingen.

Om man gör sin anmälan efter den 15 december blir man placerad på det läger där det finns plats, då kan vi alltså inte lova att man kommer på närmsta läger.

 

Avbokningsavgift för barnkörlägret tillämpas fr o m 19 februari med 50% av avgiften dvs. 130 kr.

 

För frågor eller mer information, kontakta:

Sara Vittgård

Musikkonsulent SAU/SAM

036-30 61 74, sara.vittgard@sau.nu