Sommarkonfirmation

Sommarkonfirmationen är 3 veckor som vi vågar lova blir ett minne för livet (kolla filmklippen längst ner på sidan!), där du får veta mer om Jesus och den kristna tron och får vänner för livet. Här finns gott om tillfällen att fundera på vad det egentligen innebär att följa Jesus idag, inte bara i kyrkan utan överallt! Vi vill hjälpa dig och ge dig redskap att komma närmare Gud och leva ut din kristna tro i vardagen.Vill Du åka på läger, träffa kompisar och uppleva något som blir betydelsefullt hela livet?

Då är du välkommen till SAU:s sommarkonfirmation 2018!

Tid: 2 – 20 juli 2018
Plats: Mullsjö Folkhögskola
Kostnad: 8 750:-
Ålder: Född -03
Max antal: 48 deltagare

Vänta inte med att anmäla dig!

Vad händer på lägret?

Ingen dag på SAU:s konfirmationsläger är den andra lik, trots att dagsschemat kan se ganska lika ut från dag till dag. Men varje dag innebär nya möjligheter, upptäckter och bekantskaper, att fundera över livets och trons frågor. Dessutom brukar innehållet i de olika samlingarna variera.

Exempel på vad en dag kan innehålla är bland annat:
• Mat (frukost, fika, lunch, eftermiddagsmål, kvällsmat)
• Andakt
• Lektioner
• Fritidsaktiviteter
• Kvällssamling med varierande innehåll
• Utflykter
• Temasamlingar

Eleverna bor tillsammans på folkhögskolans internat i delade rum (2 och 2). Toalett och dusch i korridor.

Lördagar och söndagar är lektionsfria dagar, men de innehåller ändå ett varierat program.Vi har dessutom tillgång till sporthall under hela lägret och möjlighet att få uttrycka sina kreativa sidor på olika sätt. I avgiften ingår ett 2-dagars besök på Gullbrannafestivalen!

Under tiden som konfirmationslägret pågår är alla deltagare olycksfallförsäkrade.

För anmälan, klicka här

Har du frågor, kontakta: Jacob Carlzon
Anmälan skall innehålla: – Namn, adress, telefonnummer, personnummer –  Om du går eller har gått på någon mer konfirmationsundervisning. – Förälder/Kontaktperson + telefonnummer – Eventuella allergier eller annat som kan vara bra för kök eller ledare att veta om.


 

Vi sammanfattar sommaren och konstaterar att 2016 års läger blev precis så bra som vi hoppades på! 27 taggade konfirmander och 6 ledare skapade fantastiska veckor tillsammans med varandra och Jesus. Stort tack till alla er som var med!

I filmerna här under hör du några röster från 2014 års läger som berättar varför just DU borde haka på till sommaren och du kan se några klipp ifrån 2015 års läger!

Mullsjö 2014

 

 

 

 

 

Foto: Matilda Mellin