Växtverk

 

VÄXTVERK är ledarscoutsutbildningen för dig som är 15 år och uppåt. Under 3 helger får du lära dig mer om scouting, ledarskap och kristen tro. Du får också träffa många nya kompisar och du kommer att få minnen och kunskaper för livet! Detta är kursen för dig som är eller funderar på att bli ledare i UV-scout. På VÄXTVERK arbetar vi i patruller och på programmet finns scoutprojekt, hajk, andakter, spårningar, lägerbål, lekar, samarbetsövningar och mycket annat. VÄXTVERK är uppdelat i tre steg:

Steg I, 10-12 november på Långserums Fritidsgård Här delas gruppen in i patruller och fokus ligger på att lära känna varandra och samarbete i patrullen. Du får lära mer om UV-scout och SAU. Vi bor inomhus och sover i sängar.

Steg II, 2-4 mars på Bäckalyckan i Vaggeryd Du får lära dig mer om ledarskap, kristen tro och scouting. Vi sover militärtält.

Klinta Bottnaryd 27-29 april Här får du lära dig använda dina kunskaper i praktiken. Vi lever friluftsliv, lagar all mat över öppen eld eller på friluftskök och är ute hela dagarna och nätterna. Här sover vi i vindskydd.

Anmälan senast 18 oktober till jonas.abrahamsson@sau.nu

ladda ner affischen här växtverk2017