2018-01-31

Jobba hos oss?

ÄR DET DIG VI SÖKER?

Är du intresserad av att få arbeta med oss på SAU? Nu har du chansen! Vi söker nu efter två personer som vill vara med och utveckla SAU och det arbete som görs i vår organisation. Vi är partiska, men vågar ändå säga att detta är bland de viktigaste och roligaste arbeten man kan ha! Tillsammans med övriga anställda och ett fantastiskt stort ideellt engagemang i våra föreningar så tar vi sikte mot framtiden – och vi söker nu efter två personer som vill vara med på resan.

Vi söker:

Generalsekreterare 100%
Som Generalsekreterare på SAU är du med och formar, tar ut riktning och skapar förutsättningar för vår omfattande verksamhet. Du ansvarar för SAU:s arbete kring ideologi, utveckling, ekumeniska kontakter och andra samarbeten. Tillsammans med Kontorschefen leder du det dagliga arbetet.

Vik. Kontorschef (70-100%)
Som Kontorschef på SAU ansvarar du för frågor som rör ekonomi, administration och personal. Tillsammans med Generalsekreteraren leder du det dagliga arbetet. Tjänsten är ett vikariat t.o.m. 2019-08-31.

Läs mer på www.sau.nu/jobb
Sista ansökningsdag: 2018-02-18