2018-11-09

BARNKÖRLÄGER 23-24 MARS 2019

SAU har en lång tradition av att arrangera barnkörläger. Det började med ett läger på 70-talet, som sedan har utvecklats till att idag omfatta ca 600 barn och ledare fördelat på sju olika läger. Till varje år produceras också ett material med nyskrivna sånger. En riktigt höjdarhelg för alla deltagare!

Preliminär anmälan för barn och ledare görs senast den 14 december 2018 här.
Efter det kommer alla anmälda körer/grupper fördelas på de olika lägren, med syfte att alla ska få så kort resväg som möjligt. I mitten av januari blir ni tilldelade er lägerplats, och senast den 3 februari vill vi ha er definitiva anmälan.

Om man gör sin anmälan efter den 14 december blir man placerad på det läger där det finns plats, då kan vi alltså inte lova att man kommer på närmsta läger.

Mer info om 2019 års platser, priser och annat finns här.

Välkomna med på världens bästa fest!