Barnkonferens 2018

Barnkonferensen 2018 års huvudtalare är Klurige Göran mfl

”Klurige Göran tar med sig sin uppfinnarverkstad och MekarHenrik kommer vara på plats med sin bensinstation på Gullbrannagården i år. På barnmöte med Klurige Göran och hans kompisar får man alltid vara beredd på att det kommer besökare som behöver hjälp av något slag. Det kan vara en bilist som har problem med att starta sin bil eller en kund som vill ha en speciell uppfinning. Oftast kan problemen lösas och många lösningar hittar Klurige Göran i bibeln. Med tidsmaskinen åker vi tillbaka i tiden och får träffa personer som vi läser om i bibeln. Tävlingar och härliga sånger hinner vi också med. I ladugården tittar den ordvitsande kossan Klara fram och vi får besök av den rappande hästen Hasse. Kom med så du inte missar dessa barnmöten.”

 

Vilka de är: Klurige Göran och hans bibeluppfinningar började i Pingstkyrkan i Lekeryd med familjegudstjänster under 2014. Sommaren 2015 hade gänget hand om barnmöten en vecka på Bödagården och har sen varit där tre somrar i rad. Även denna sommar kommer vi vara på Bödagården under vecka 28. Vi reser runt i kyrkor och församlingar och har två samlingar per månad.
Vi kommer från Lekeryd, Gränna och Hjo. Vi brinner för att på ett roligt och engagerat sätt visa på att Jesus älskar dig och med uppfinningar och kulisser göra barnmötet spännande, alltid med fokus på Jesus.

 

Planering för barnkonferens 2018  är i fullgång med program osv så  hemsidan uppdateras efter hand