Bondstorpslägret

Församlingarna i Bondstorpskretsen (Bondstorp, N Unnaryd, Angerdshestra) har under flera år gjort Bondstorps lägret – så också i år.

Ålder på deltagare:  för de som är  födda mellan år 2007 och 2011.

Tid Torsdagen den 15 augusti kl. 10.00 startar vi lägret med en ”inskrivningstimma” då vi bl.a. hittar våra sovplatser och betalar lägeravgiften. Ni kan välja mellan att sova i eget tält eller inomhus på logement. När vi har gjort oss hemmastadda serveras fika för både barn och föräldrar. Lägeravslutning: Söndagen den 18 augusti klockan 11.00 avslutas lägret med en offentlig lägergudstjänst på Sjöborgen där barn och ledare medverkar. Efter gudstjänsten serveras det fika.

Lägeravgiften är 220 kronor.

Anmälningstiden: Tiden för att anmäla sig till lägret är mellan den 1 maj och den 31 maj. Anmälan görs genom att mejla barnets/barnens uppgifter till bondstorpslagret@outlook.com. Ditt barn är anmält när ni fått en bekräftelse på mejlen. Skulle du inte få plats på lägret meddelar vi dig så snart som möjligt. Vi har begränsat antal platser så vänta inte för länge mer er anmälan när anmälningstiden har öppnat!

Frågor och funderingar: Om det är något du undrar över är du välkommen att höra av dig till Marie eller Johanna Wingren på tel. 0767741009. Du kan också maila dina frågor till bondstorpslagret@outlook.com.

Här kan du ladda ner anmälningsfolder : Bondstorpslägret inbjudan 2019