Barnkörläger

 

SAU har en lång tradition av att arrangera barnkörläger. Det började med ett läger på 70-talet, som sedan har utvecklats till att idag omfatta ca 600 barn och ledare fördelat på sju olika läger. Till varje år produceras också ett material med nyskrivna sånger. En riktigt höjdarhelg för alla deltagare!

SAU:s Barnkörläger 23-24 mars 2019

REGION NORD:
Huskvarna Allianskyrka
Allianskyrkan Tenhult

REGION SYD:
Reftele Missionskyrka
Gnosjö Missionskyrka

REGION ÖST:
Nässjö Allians- och Baptistförsamling

REGION VÄST:
Habo Missionskyrka
Backadalskyrkan, Hisings Backa

 

Ledarsamling 17 mars

Söndagen innan Barnkörlägret, den 17 mars kl. 15-18, är alla ledare varmt välkomna till Klockargårdskyrkan i Malmbäck för gemensam uppstart inför lägret. Vi kommer att gå igenom det nya låtmaterialet, peppas och få information i storgrupp. Efter fikat träffas varje lägerområde för sig för att lära känna varandra och be tillsammans. En kanoneftermiddag du inte vill missa!

Anmälan till Ledarsamlingen sker i samband med den definitiva anmälan till Barnkörlägret, alltså i februari 2019.

 

Barnkörläger 23-24 mars

Man åker i första hand på det läger som är i den region man geografiskt hör till.

Kostnaden för barnkörlägret är 270:-/deltagare (både barn och ledare). Då ingår mat, övernattning på golvet i kyrkans eller närliggande lokaler och ett nothäfte/grupp.

Anmälningar: Preliminär anmälan för barn och ledare görs senast den 14 december 2018.
Efter det kommer Sara att placera ut alla anmälda körer/grupper på de olika lägren, med syfte att alla ska få så kort resväg som möjligt. I mitten av januari blir ni tilldelade er lägerplats, och senast den 3 februari vill vi ha er definitiva anmälan samt anmälan till ledarsamlingen.

Om man gör sin anmälan efter den 14 december blir man placerad på det läger där det finns plats, då kan vi alltså inte lova att man kommer på närmsta läger. Kontakta Sara Vittgård för mer info och anmälan.

 

Avbokningsavgift för barnkörlägret tillämpas fr o m 18 februari med 50% av avgiften dvs. 135  kr.

 

För frågor eller mer information, kontakta:

Sara Vittgård

Musikkonsulent SAU/SAM

036-30 61 74, sara.vittgard@sau.nu