Barnkörläger

 

SAU har en lång tradition av att arrangera barnkörläger. Det började med ett läger på 70-talet, som sedan har utvecklats till att idag omfatta ca 700 barn och ledare fördelat på sju olika läger. Till varje år produceras också ett material med nyskrivna sånger. En riktigt höjdarhelg för alla deltagare!

Vi gör det igen – Barnkörlägerkonsert på Gullbrannafestivalen

Fredagen den 5 juli 2019 kl. 14.00-14.30 intar SAU:s Barnkörläger återigen stora scenen i Skeppet på Gullbrannafestivalen! Förra året blev det succé, en underbart härlig fest med en 100-manna stor barnkör. I år siktar vi på att bli ännu fler och ännu festligare!

Alla som under 2019 är med på något utav SAU:s sju Barnkörläger är välkomna att delta i denna stora kör på Gullbrannagården utanför Halmstad. Man måste inte komma tillsammans med en ledare, men vi är väldigt glada om det finns några ledare som vill vara med och stötta upp i den stora kören. Innan festivalen kommer alla som anmält sitt deltagande att få ett mail med vilka sånger ifrån årets Barnkörläger vi kommer sjunga, så att man kan förbereda sig lite hemma. Vi kommer träffas ca kl. 11.00 samma dag för att öva tillsammans, och kl 14.00 är det konsert. Kören kommer innan konserten bjudas på någon form av fika.

Likt förra året kommer vi göra konserten tillsammans med en gästartist som vi sjunger 1-2 låtar tillsammans med. I år blir det inga mindre än duon Social Beingz från Manchester (UK). Josh och Ryan som frontar detta band har varit i Sverige och på GF ett flertal gånger under namnet Twelve24. Sommaren 2018 gjordes en omstart av bandet och i samband med det bytte man namn till Social Beingz. Josh och Ryan har ett stort hjärta för barn och ungdomar, och besöker ofta skolor i olika projekt. Nu kommer de till GF för att få Skeppet att svänga tillsammans med oss.

Vår konsert kommer att vara en öppen konsert, så medföljande föräldrar, släkt och vänner behöver inte köpa biljett för att få vara med och lyssna på oss. Vill man däremot stanna på fler konserter under dagen får man köpa dagspass/festivalpass. Detta kan göras i förväg via www.gullbrannafestivalen.com eller i biljettkassan på festivalen.

Senast den 24 juni vill vi ha er anmälan så att vi vet hur stor kör vi ska förbereda för. Anmälan sker på www.sau.nu/anmalan Mer info om tider och låtar kommer via mail efter sista anmälningsdagen.

Hoppas att vi ses!

För frågor eller mer information, kontakta:

Sara Vittgård

Musikkonsulent SAU/SAM

036-30 61 74, sara.vittgard@sau.nu