Measure

Efter att i flera år ha arbetat med arrangemangen Körtolvan och TeenTone så slog vi år 2011 samman dessa och formade Measure. Measure är ett 2-dagars körläger för dig som är 12 år och uppåt, där du tillsammans med många andra får ingå i en stor kör som backar upp en etablerad artist som också ger tips, idéer och delar med sig av sin berättelse. Artister som funnits med under tidigare Measure är Sarah Kelly, Jonas Sandwall, Linn Mårdstam, Samuel Ljungblahd, Twelve24 och A Treehouse Wait.

 

Measure 2018

Den 20-21 oktober är det dags för Measure i Allianskyrkan i Jönköping! Vi ser framemot en fantastisk helg, återigen!

Körlägret börjar kl 10.00 på lördagen. Under dagen kommer vi öva 3-stämmig kör, vara ute en stund och avsluta dagen med andakt och musikquiz. På söndagen medverkar vi med sång i Allianskyrkan gudstjänst.

I år har vi glädjen att hälsa ingen mindre än BORIS RENÈ välkommen som gästartist på Measure!

Kostnaden för Measure är 360 kr, och i det ingår mat, golvboende och ett nothäfte var.
Anmälan sker senast den 7 oktober. Vid frågor gällande anmälan skicka ett mail till Sara

Avbokningsavgift tillämpas enligt följande:
Fr o m 12 okt: 50 % av deltagaravgiften, d v s 180:-
Vid uteblivande debiteras hela deltagaravgiften, d v s 360 :- (gäller ej vid sjukdom)

Söndagen den 21 oktober kl. 16.00 hälsar vi familj, vänner och alla andra välkomna till Allianskyrkan i Jönköping för vår avslutningskonsert: MEASURE möter BORIS RENÉ. Vi bjuder på en riktigt härlig, ösig, svängig och rolig konsert, så tveka inte att komma! Entre: 80 kr (under 12 år gratis) Biljetterna säljs från kl. 15.00 på konsertdagen.

För frågor kontakta:
Sara Vittgård, Musikkonsulent SAU

Mail
036-306174