Innehåll

 

Aktiviteter
Sol, bad, fotboll, pyssel, strandspel, volleyboll, Missionslopp och mycket, mycket annat.

Bibelstudier
Under årets läger kommer man att kunna välja mellan en rad olika bibelstudier. Mer information om vad de kommer att handla om får man på lägret.

Insamling
Bödalägret vill vara med och verka för en bättre värld. Därför samlar vi varje år in pengar till olika behjärtansvärda ändamål. Mer information om årets insamlingsmål kommer snart…

Stranden
Bödagårdens Camping ligger vid en av Sveriges vackraste stränder. Här finns strandliv med volleyboll, strandspel, aktiviteter, sol och bad. Mitt i lägerveckan anordnas också en volleybollturnering med grupperna och för dig som är nybörjare på volleyboll erbjuds volleybollträning med ledarna.

XL
XL är till för dig som börjat gymnasiet. Det kommer finnas bibelstudium för XL samt kvällsaktiviteter tre dagar i veckan. Bra att tänka på till kvällsaktiviteterna är att ta med sig oömma mörka kläder för eventuella mörkerlekar.

Nattmöten
Nattmötena brukar vara något av höjdpunkten på lägerveckan. Detta är kvällsmöten med mycket lovsång, undervisning och förbön. Ta tillfället att uppleva gemenskapen och komma närmre den kärleksfulla Gud som vi längtar efter.

Glasscafé
Glasscaféet kommer att vara öppet för ungdomar efter kvällsmötet. Ett tillfälle att sitta ner och chilla med vänner, ta en glass, spela brädspel, hänga med ledarna mm.

Strandfesten
Strandfesten är den stora slutklämmen. Det kommer bjudas på musik, grillning, uppträden och den klassiska ringdansen på stranden (om vädret tillåter). Detta är en kväll för fest, skratt och gemenskap innan det stora avslutet dagen efter då vi packar ihop och beger oss hem.