Utbildningsledare

Ulf Häggqvist

Församlingskonsulent på Svenska Alliansmissionen med många års erfarenhet av församlingsverksamhet bland barn- och ungdomar. T.ex. inom UV-scout, konfirmation, tonår och lägerverksamhet.

 

Lars Gunnar Wettebrand

Konsulent inom ”Hela människan”, Jönköpings län. Har tidigare arbetat som pastor. Har lång erfarenhet av barn- och ungdomsverksamhet i församlingsmiljö, t.ex. UV-scout, tonår och konfirmation.

 

Marie D

Marie Drewitz

Jag har mina rötter i SAM-kretsen Ödeshög, är medlem i Slättenkyrkan, Norrahammar och jag bor i Norrahammar med min familj: Samuel och våra tre tonårsbarn, Anne, Sara och Jakob. Jag är utbildad grundskollärare år 1-7 och har arbetat både som lärare och förskollärare. I församlingen är jag bland annat ledare i söndagskolan.

RT sommar 15

Rickard Thoursie

Jag har jobbat som pastor i olika församlingar sedan 1999, just nu i Älgabäcksryds missionsförsamling. Teologi läste jag på Örebro Missionsskola och har jobbat mina flesta år inom Evangeliska Frikyrkan. Direkt efter studierna jobbade jag som UV-scoutkonsulent en period.  Jag gift med Anna-Lena och har två barn.