2023-04-23

Anmäl dig till Sommarbibelskolan

 

Ung Tro Sommarbibelskola, 10-23 juli, 2023 på Långserums fritidsgård

Ung Tro är namnet på SAU:s ungdomsarbete och vi har valt att använda det namnet även på vår tonårsbibelskola. Vi hoppas lägret ska få din tro att stärkas, växa till eller upptäckas. Vi önskar att vår bibelskola ska få vara en mötesplats med Gud och med varandra och att den ska ge framtidstro, hopp och uppmuntran med ny kunskap om vem Gud är, i gemenskap med nya vänner.

Ung Tro Sommarbibelskola 2023 går av stapeln 10-23 juli.

Året läger kommer att bli en av sommarens stora upplevelser för dig som deltagare. Här erbjuds två veckor med de bästa möjligheterna att ta till dig bra undervisning, aktiviteter, intressanta temasamlingar och härlig gemenskap. Denna underbara mix skapar förutsättning till två riktiga höjdarveckor.

 

Sommarbibelskolan 2023 för dig som inte gått tidigare rekommenderas åldern 15 år, född 2008 och tidigare. Du som gått tidigare har också möjlighet att söka till ett år 2. Totalt antal platser är 50 stycken.

LÄGERAVGIFT & ANMÄLAN

Kostnaden för lägret i år är 4600kr, då ingår allt.  Av denna summan betalar du in 500kr som anmälningsavgift för att säkra din plats på lägret.

Länk till anmälan:
https://forms.gle/z9UnXfHU8Q3Qm6vC6