2019-10-02

Anmäl dig till Växtverk!

VÄXTVERK är ledarscoutsutbildningen för dig som är 15 år och uppåt. Under tre helger får du lära dig mer om scouting, ledarskap och kristen tro. Du får också träffa många nya kompisar och du kommer att få minnen och kunskaper för livet! Du kan även gå kursen om du är nybliven ledare i UV-scout. På Växtverk arbetar vi i patruller och på programmet finns scoutprojekt, hajk, andakter, spårningar, lägerbål, lekar, samarbetsövningar och mycket annat. Växtverk är uppdelat i tre steg:

Steg I, 8-10 november 2019 på Långserums Fritidsgård Här delas gruppen in i patruller och fokus ligger på att lära känna varandra och samarbete i patrullen. Du får lära mer om UV-scout och SAU. Vi bor inomhus och sover i sängar.

Steg II, 6-8 mars 2020 på Bäckalyckan i Vaggeryd Du får lära dig mer om ledarskap, kristen tro och scouting. Vi sover militärtält och är både inomhus och utomhus.

Steg III, 24-26 april 2020, på Klinta, Bottnaryd Här får du lära dig använda dina kunskaper i praktiken. Vi lever friluftsliv, lagar all mat över öppen eld eller på friluftskök och är ute hela dagarna och nätterna. Här sover vi i vindskydd.

Växtverk 2019-2020 är för dig som är född 2004 eller tidigare. Mer information och anmälan: www.sau.nu/vaxtverk