2019-05-28

Det händer i sommar

Välkommen till en fullspäckad SAU-sommar!
Sällan har vi väl sett fram så mycket emot en och samma sommar. Först ut i år är vårt familjeläger på Gullbrannagården. Lägret har tidigare under många år varit på Långserums fritidsgård men i år testar vi nya grepp och bjuder in till midsommarfirande på västkusten.
Veckan efter så är det dags för OSLAGBART – storläger för UV-scout. Våra storläger återkommer vart sjunde år och i år kommer mer än 3900 personer mötas på Eds gård i Bor, utanför Värnamo. Knappt hinner vi avsluta lägret för UV-scout innan årets sommarkonfirmation drar igång, tis v 27, på Mullsjö folkhögskola. Närmare tre veckor av undervisning, gemenskap och massor av olika aktiviteter. En av de mer uppskattade är besöket på Gullbrannafestivalen som går av stapeln 4-7 juli. Årets festival har kanske det bästa programmet någonsin med artister som Lecrae, Switchfoot och Electric Banana band!
Sommaren avslutas sedan med två tonårsläger, ett på Gullbrannagården v 32 och ett på Bödagården v 33, som tillsammans lockar över 1000 deltagare och ledare.
Vi är oerhört glada och stolta över det arbete som sker, inte bara under sommaren utan under hela året. Vi vill rikta ett stort tack till alla deltagare, ledare, funktionärer och sponsorer som gör det möjligt. Utan er, inget SAU!
Vårt största tack riktar vi till Jesus, som är orsaken till att vi gör allt detta och vill du vara med i bön för sommarens alla aktiviteter så är det oerhört välkommet och något som vi vet gör skillnad.
Tack och återigen, välkomna till en fantastisk SAU-sommar!