2021-02-12

GF VINTER 26 FEBRUARI 2021

 

19.00 PÅ ZOOM – FÖRKVÄLL
19.30 PÅ YOUTUBE – GF VINTER

Sjunde upplagan av GF VINTER är nu på gång och denna gång blir kvällen digital. André Dahlquist och Ellen Lorentzon kommer guida er live genom kvällen från en studio i Arken Värnamo. På plats där även ett husband med Viktor Alnervik, Oscar Sveder, Anton Ramsö och David Petersson. Även Faith Kakembo och Anna Lennartsson kommer att medverka live.Kl 19.00 kommer vi dra igång en förkväll på Zoom ( Klicka ) med Fredrik Hagelvik och Johannes Norberg från Erikshjälpen. Var med och tävla och vinn fina priser. Zoom-sändningen kommer sedan vara igång parallellt med YouTube-sändningen.

19.30 Börjar vi här på YouTube ( Klicka ) och förutom det som sker live i studion medverkar Jonas Helgesson, Samuel Ljungblahd, Cohle, Michael Jeff Johnson, Miranda Mary, Ester Utbult, predikan av Josh Green (UK) från Social Beingz, Elise Nestor, Boris René, Jon Peterson med FOLK och Spring City mfl.
Vi hoppas att det blir en rolig och härlig kväll som förmedlar hopp och framtidstro. Vi har har bibelversen Jeremia 29:11 för ögonen där det står: ”Jag vet vilka tankar jag har för er, säger Herren, nämligen fridens tankar och inte ofärdens för att ge er en framtid och ett hopp.”

Vi tar ingen entré med du kan stötta kvällen genom att köpa stödbiljett/soffbiljett. Swisha valfri summa till: 123 414 93 57
Då är du också automatiskt med och tävlar om fina priser.

Kolla själv eller samla de nära och var med på GF VINTER 2021!

Kvällen arrangeras av:
Gullbrannafestivalen/SAU
I samarbete med:
Erikshjälpen, Bilda, Arken
KRIK, Ny Generation med flera…