2020-06-19

Glad sommar önskar vi på SAU!

När vi nu står på tröskeln till sommaren så kan vi konstatera att det blir en annorlunda sommar ur flera perspektiv. För oss på SAU har det varit en märklig vår där vi istället för att förbereda alla våra härliga sommararrangemang fått fundera i nya banor i takt med att vi blivit tvungna att ställa in eller skjuta upp våra arrangemang.

Samtidigt är vi övertygade om att Gud inte låter sig begränsas ens av en pandemi. Det pågår, till vår stora glädje, en stor mängd lokala initiativ med läger för både UV-scout och tonår och flera lokala grupper kommer också fortsätta med träffar längre in på sommaren för att möta upp ett behov av mötesplatser. Kanon, tycker vi!

Vad ni än gör, hur ni än väljer att spendera er sommar så vill vi önska er en riktigt god, välsignad sommar som får innebära vila för både kropp och själ.

Be gärna med oss om att hösten ska få innebära nya möjligheter att träffas och umgås och göra saker tillsammans. Vi laddar för alltifrån barnkörläger och UV-scoututbildningar till T-centralen och nyårsläger. Håll utkik i våra sociala medier och här på hemsidan för de senaste uppdateringarna.

Väl mött till hösten igen!

 

/Vi på SAU