2021-04-23

Gullbrannafestivalen 2021 inställd – Digitala satsningar på gång

KÄRA FESTIVALBESÖKARE!
Det är med sorg som Gullbrannafestivalens Ledningsgrupp måste meddela er alla att Gullbrannafestivalen 8-11 juli 2021 är inställd. Vi har under vintern haft en förhoppning om att få se en ljusning och en möjlig väg fram för att kunna genomföra någon form av festival. Men då smittläget fortsatt är allvarligt och restriktionerna ännu inte har lättats på ser vi nu ingen möjlighet att kunna planera och genomföra en festival i sommar, och har därför beslutat oss för att ställa in.
.
VI VILL…
…ändå under festivaldagarna 8-11 juli försöka skapa lite GF-känsla för vår trogna och kära publik. Spännande digitala satsningar är på gång, mer information kommer fredagen den 14 maj.
Trots goda möjligheter att ses digitalt så längtar vi oerhört mycket efter livescenen. Så snart restriktionerna lyfts och möjliggör att samla människor igen kommer vi att vara i startgroparna för olika konserter och arrangemang. Vi ser också fram emot Gullbrannafestivalen 7-10 juli 2022 då vi återigen får träffas på Gullbrannagården för att ta del av det bästa budskapet och den bästa musiken.
.
MEN…
…Gullbrannagårdens Camping och Konferensanläggning kommer att vara öppen som vanligt under hela sommaren och erbjuda mycket härligt innehåll. Så besök gärna Gullbrannagården i sommar. Mer info: www.gullbrannagarden.se
.

STÖDBILJETTER
Om du vill vara med och bidra till fortsatta somrar med GF kan du göra det genom att köpa en eller flera Stödbiljetter för 49 kr/sthemsidan. Bland er som köper Stödbiljetter kommer fina priser att lottas ut.
Försäljning av Festivalpass, Familjepass, Dagspass, Ungdomsgruppspass och Frukostpass till 2022 kommer igång lite senare.
Om du har köpt biljett till Gullbrannafestivalen 2020 eller 2021 kan du välja att spara den till 2022, få pengarna tillbaka eller ge det som en gåva till festivalarbetet. Skicka ett mail till info@gullbrannafestivalen.com om du vill ha pengarna tillbaka.
.
VI HOPPAS…
…att snart kunna mötas till festival igen. Hoppas du vill vara med i våra framtida satsningar. Ta hand om er så ses vi framöver!
Hälsningar Ledningsgruppen genom
Andreas Joakimson, Projektledare GullbrannafestivalenHåll utkik efter sommarens digitala satsning på GF:s hemsida! Mer info kommer!