2014-02-19

Helkväll med Leeland

LeelandEn kväll för att erbjuda dig en helhet av konsert, liveintervju med våra gäster och att äta något gott från vårt eget café. En helkväll helt enkelt.
Denna gånghar vi nöjet att få presentera trefaldigt Grammy-nominerade Leeland (US).

Två gånger har amerikanska Leeland gästat Gullbrannafestivalen och det är många som har önskat bandet tillbaka till Sverige. Vi har nu den stora glädjen att göra en helkväll med dem på Kungsporten i Huskvarna lördagen den 22 februari. Det blir konsert och liveintervju i ett skönt koncept.

De har blivit nominerade till det mest lovande bandet inom kristen rock när de släppte debutplattan ”Sound of Melodies” och några år senare har de befäst positionen och har etablerat sig helt i toppen. Med sin progressiva lovsångsrock och själfulla texter har de med sina album erövrat det som är av priser och nomineringar, bla tre Grammynomineringar.

Leelands önskan är att vara Guds händer och fötter här i världen och på plattan ”The Great Awakening” presenterar syskonen Leeland, Jack och Shelly tillsammans med trummisen Mike Smith musik i ny fräsch kostym.

Detta kommer bli ett helskönt upplägg för dig och dina vänner. Missa inte denna möjlighet mitt i vintern och få en försmak av sommarens Gullbrannafestival.
http://gullbrannafestivalen.com/artist/leeland-us-till-huskvarna-22-februari/

 

Häng med på Facebook