2019-02-13

JESUS TILL BARNEN – EN NATIONELL BARNLEDARKONFERENS I UPPSALA 15-17 MARS 2019

En konferens för dig som vill ge Jesus och Bibelns berättelser till Sveriges barn!

Barnledarkonferensen börjar bli en tradition – en god sådan! Men detta är också en konferens i utveckling. År 2019 landar vi i Uppsala, med Livets Ord som huvudlokal. På fredagen bjuder vi in till en innehållsrik ledardag, och på kvällen drar den gemensamma konferensen igång med gudstjänst och därefter kvällsmässa i Uppsala domkyrka.

Temat för konferensen är Jesus till barnen – Barnen till Jesus. Men vi tror också att Gud vill påminna oss om att vi som Guds barn är ETT i Kristus. Den bredd av kristna samfund och organisationer som backar upp konferensen är i sig ett uttryck för detta, men framför allt tror vi att vi under dessa dagar kan förvänta oss ett sant och livgivande möte med Herren själv. Kom med förväntan!

Nytt för 2019 är att vi på fredagen bjuder in dig som är församlingsföreståndare, präst, pastor, diakon, församlingsledare eller ansvarig barnledare till en heldag med fokus på ledarskap och på hur vi som kyrka kan samarbeta med familjerna. Medverkar gör talare från både Sverige och USA.

Programmet för helgen kommer annars att innehålla både storsamlingar och seminarier, denna gång med särskilt fokus på de olika åldrarna och deras utmaningar. Konferensen vänder sig till alla som är, eller vill bli, barnledare. Men också till dig som är förälder och längtar efter stöttning i att dela tron med dina egna barn.

Välkommen till en helg av uppmuntran, utrustning och utmaning!

LÄS MER OCH GÖR DIN ANMÄLAN PÅ KONFERENSENS HEMSIDA