2016-05-02

Konfahelg 22-24 april

Det är en fin tradition att framåt våren samla ihop ett antal konfagrupper på Gullbrannagården. I år var det 23 grupper representerade och nästan 400 deltagare! Det innebar att gården var mer än fullbelagd och det bodde folk både i stugor utanför gården och på diverse golv.
Det fina vädret gjorde också sitt till och vi kan sammanfatta en riktigt skön helg tillsammans! Temat för helgen var ”Relationer” och det ämnet belystes på olika sätt. Det var seminarier kring att skapa relationer med människor från andra kulturer med Julia Sandwall och Arvid och Emma Jägenstedt ifrån Göteborg hade en samling kring kärleksrelationer. Gudstjänsterna handlade om relationen till Gud och vi hade riktigt fina stunder tillsammans.
Under konfahelgen får också de lokala grupperna gott om tid att ha egna lektioner och en hel del tid lades på att planera kommande konfahögtider hemma i församlingarna. Ett säkert vårtecken!
Vill din konfagrupp haka på nästa år så gäller det att vara ute i tid! I mitten av september öppnar anmälan för SAU-anslutna församlingar och en månad senare för övriga.
Opal