2021-12-07

Lecrae (US) kommer till GF i sommar

Det är sant! Lecrae är tillbaka på Gullbrannafestivalen i sommar!

I många år har Lecrae banat väg för kristna hiphop och rap-artister, varit trendsättare med sin skyhöga kvalité och sitt budskap och byggt broar mellan kyrkliga och icke kyrkliga musikscener.

Lecrae har 2,4 miljoner följare på Facebook, 1,7 miljon på Twitter och 2 miljoner på Instagram och sålt mer än 3 miljoner skivor och blivit nominerad till Grammy Awards två gånger. Han har inte bara gjort sig känd inom musiken, hans självbiografi ”Unahamed” är en storsäljare och har hyllats stort av New York Times. 2018 dropade han singeln ”I´ll Find You” tillsammans med Tori Kelly, och förutom att sälja guld, så blev den också nominerad till både BET Awards och Billboard Music Awards.

Sedan Lecrae var hos oss har han bl a hunnit med två skivsläpp med samarbeten med John Legend, Kirk Franklin och 1K Phew. Även nya boken och musikvideoserien I Am Restored är släppt.

Vi talar om en artist som är på väg att bli en levande legend och en av de största GF-bokningarna ever! Vi längtar så efter fredag kväll 8 juli, då är det dags för ett av de vildaste partyn i GFs historia! Be there!