2018-10-15

MEASURE möter BORIS RENÉ

MEASURE – Measure är SAU:s körläger för ungdomar från 12 år och uppåt. Efter att i många år ha jobbat med körläger för tonåringar på flera olika sätt, startade man 2011 Measure, ett koncept där varje läger avslutas med en konsert tillsammans med olika intressanta gästartister. Genom åren har många otroligt spännande och oväntade musikaliska möten skett mellan den stora Measure-kören och deras gästartister, och i år är inget undantag.
BORIS RENÉ – Boris tävlade i Melodifestivalen 2017 med låten ”Her Kiss”. Bidraget tog sig vidare till Andra chansen och röstades sedan fram till finalen i Friends Arena. Året innan debuterade Boris René i Melodifestivalen med låten ”Put Your Love On Me”, där han med sitt leende och utstrålning charmade svenska folket.
Boris hade redan som barn en dröm om att hålla på med musik och det intresset har han vårdat väl under sin uppväxt. Han har skrivit musik i många år och hans största förebild är Michael Jackson. I början av 2015 uppsökte Boris René två låtskrivare/producenter i hemstaden Örebro som med stor bravur jobbat fram hans svängiga sound.På söndag, den 21 oktober kl. 16.00, är det dags för denna unika konsert i Allianskyrkan i Jönköping.
Välkomna med när Measure möte Boris René!!
Entré: 80 kr (under 12 år gratis)
Biljetterna säljs från söndag kl. 15.00 i Allianskyrkan i Jönköping.