2023-04-11

MIRJAM

MIRJAM – LOVSÅNGSLEDNING
Efter en riktigt bra andra Mirjam-kväll har vi nu den stora glädjen att blicka fram emot vårt tredje tillfälle. Den 18 april kl. 18.00-20.30 är alla tjejer mellan 16-30 år som är intresserad av musik välkomna till Allianskyrkan i Jönköping. Mirjam-kvällarna är fristående, man kan vara med på ett eller flera tillfällen. Det är gratis att vara med på undervisningen, men under kvällen serveras fika till självkostnadspris.

IDA HAMMARBACKEN
Ida Hammarbacken är sångerska, sångpedagog, lovsångsledare, feminist, moster, syster, dotter och kvinna. Efter 11 år i Stockholm är hon nu tillbaka hemma på Närkeslätten där hon jobbar som musikledare och kommunikatör i Filadelfiakyrkan i Örebro. Musiken och Gud är de två stadiga komponenterna i hennes liv och det som följer henne vart hon än går.

LOVSÅNGSLEDNING
Den här kvällen kommer att handla om vad det innebär att vara kvinna, lovsångsledare och musiker. Andligt ledarskap och praktiskt ledarskap, är det egentligen någon skillnad? Vi kommer att stöta och blöta och sjunga tillsammans och Ida kommer att dela vad hon själv kämpat och kämpar med inom de ovan nämnda områdena.

ANMÄLAN
Vi vill gärna veta hur många som kommer, så anmäl dig senast den 16 april här.