2018-06-05

Nya rekryteringar klara för SAU

EMMA OCH STINA ÄR NYA MEDARBETARE PÅ SAU!!

Efter en intensiv rekryteringsperiod så är vi otroligt glada och tacksamma över att kunna presentera två riktigt bra nyförvärv till SAU!
Emma Andersson är 26 år, bor i Lund men kommer ursprungligen från Gimmarp utanför Vaggeryd. Emma läser just nu till psykolog och har även studerat teologi vid THS. Emma har ett brinnande intresse för scouting och en passion för att arbeta med barn och unga. Hon har erfarenhet från både SAU och Equmenia inom det området. Emma kommer tillträda som UV-scoutkonsulent i mitten av augusti!

Stina Persson är även hon 26 år, fotbollsälskande norrlänning i exil och läser tredje året på Akademi för ledarskap och teologi i Göteborg. Stina har tidigare även jobbat som ungdomsledare i Korskyrkan i Jönköping och är ett välbekant ansikte i våra sammanhang, t.ex. som en uppskattad talare på våra läger. Hon har en stor passion för ungdomar och kyrka och för att inspirera till att leva ett liv med Jesus. Stina kommer tillträda som ungdoms- och utbildningskonsulent i augusti och kommer även fortsätta sina studier parallellt.

Var gärna med och välkomna Stina och Emma, det här blir bra!!