2020-10-22

Samuel Ljungblahd till GF på Fjället


12 NOVEMBER 2020 KL 18.30-21.30 – FJÄLLSTUGAN JÖNKÖPING
Konsert: SAMUEL LJUNGBLAHD – MY RHODES & I
Support: FAITH KAKEMBO & ANNA LENNARTSSON
Intervju av: RICKARD THOURSIE

Gullbrannafestivalen startar upp konsertkonceptet GF på Fjället. En exklusiv kväll med närhet och kvalité. Det kommer bli fantastisk livemusik på hög nivå, godaste 2-rättersmenyn inkl. dryck av Restaurang Fjällstugan och intressant och underhållande artistintervju.

Kvällen startar med mat och intervju i Restaurangen och fortsätter sedan med konsert i kyrksalen. Kvällen är Corona-anpassad och vi startar med att släppa 70 biljetter fredag 23 oktober kl 10.00. Sedan tar vi in i mån av plats. Biljettpriset ligger på 545 kr inkl. mat och säljs på: www.nortic.se

Varmt välkomna till en nära kväll trots tider med avstånd.

Samuel Ljungblahd är killen från Umeå med rötterna i Frälsningsarmén och dess musiktradition, som gjort sig känd i både kyrk­liga sammanhang och i TV:s underhållningsprogram. Han har också varit med i Så ska det låta, Sommarkrysset, Orkestern i Let´s Dance, Doobidoo, Moraeus med mera och Allsång på Skansen. Mest uppmärksamhet fick Samuel troligen när han sjöng utgångslåten ”Joyful, joyful” på prins Carl Philip och prinsessan Sofias bröllop. Trots att Samuel behärskar många olika musikstilar är det ändå gospeln som är hans hemmaplan och få svenska artister kan tolka Andraé Crouch bättre än han. Det kommer bli en nära och avskalad konsert med en av Sveriges bästa röster och scenpersonlighet.

Faith Kakembo gjorde en fin insats i årets melodifestival med låten ”Crying Rivers”. Nu är vi glada att ha Faith med oss på ”GF på Fjället” 12 november. 2019 vann hon länsfinalen av P4 Nästa och kom delad trea i riksfinalen och sedan Melodifestival på det.
Låten ”Crying Rivers” är skriven av legendaren Jörgen Elofsson som också arbetat med artister som Britney Spears, Westlife, Celine Dion och Darin. Faith kommer från Jönköping och är till vardags narkossköterska på Länssjukhuset Ryhov och leder gospelgruppen Total Praise. Faiths låtar ”Through Fire And Rain och ”Crying Rivers” har spelats flitigt på radion det senaste året. Vi är glada att ha Faith och hennes pianist Anna Lennartsson med som support denna kväll.

Arrangör: Svenska Alliansmissionens Ungdom – Gullbrannafestivalen
i samarbete med Fjällstugan – Andreasförsamlingen, Restaurang Fjällstugan,
Bilda, Erikshjälpen, Nya Musik, JLE, StiPro

Vi har även bokat in en andra kväll torsdagen den 26 november. Det blir ännu ett unikt tillfälle då musiker i världsklass gästar ”GF på Fjället”. Per Lindvall, Staffan Astner och Sven Lindvall bildar bandet BRONK. Det ser vi fram emot. Mer info kommer!