2021-03-11

SAU/SAM:s Årskonferens 2021 – Lyft blicken.

Den 13-16 maj 2021 arrangerar SAU och SAM sin gemensamma årskonferens på Gullbrannagården. Det kommer i år att bli en digital konferens, men beroende på hur restriktioner och smittoläge ser ut kanske vi kan erbjuda ett begränsat antal personer att finnas med på de samlingar som livestreamas ifrån Skeppet.

Under konferensen kommer vi få ta del av gudstjänster där Maria Pettersson, Jacob Ämterlind, Ingela Tauson, Kjell Larsson och Ulf Häggqvist finns med som talare. Musiken leds av Ida Ylenfors och David Klasson m. fl. Torsdag- lördag blir det barngudstjänster där vi får lära känna Brillan och Bodil som jobbar i glasögonbutiken Brillans Himmelska Brillor. Det är Alma & Malin Karlsson och Alice Vändal från Bodafors som står för dessa gudstjänster. Utöver seminarier och bibelstudier blir det också bland annat talkshow och konsert med Samuel Ljungblahd med band. Mer info finns här.

SAU:s Årsmöte sker torsdagen den 13 maj kl. 13.30-17.00 digitalt via Zoom. Anmälan av ombud ska ske senast 1 april – mer info om det, handlingar och annat som är bra att veta inför Årsmötet finns här.

Välkomna med på SAU/SAM:s Årskonferens 2021!