2019-03-26

SAU:s BARNKÖRLÄGER 2019

Oh my God vilken helg!!

Under helgen som gick, 23-24 mars, samlades massor av barn och ledare på sju olika platser för att vara med på SAU:s Barnkörläger. Detta brukar vara en helg med otroligt mycket glädje, och så blev det även i år. Lördagen innehöll mycket övning då 10 helt nyskrivna sånger övades in. Man hann också med att vara ute och leka en stund, äta mycket mat, gå på roliga barnmöten m.m. Under söndagen medverkade totalt ca 730 personer på de avslutande gudstjänsterna i Gnosjö, Reftele, Nässjö, Tenhult, Huskvarna, Habo och Backadal, där lägren har hållits i år. Fantastiskt!
Varje år producerar SAU ett nytt låtmaterial med 15 st helt nyskrivna sånger. I år heter det ”Oh my God”, nothäftet går att beställa från SAU och ljudfilerna finns på digitala plattformar som t ex Spotify, Itunes m.fl.

Ett stort tack till alla fantastiska och tålmodiga barn, alla duktiga och härliga ledare, lägerledare och musiker för all er tid, engagemang och kunskap. Tusen tack också till alla värdförsamling som jobbat hårt för att vi ska ha det bra. TACK!!