2018-12-28

Tack för 2018!

Så här några enstaka dagar kvar på 2018 tänkte jag skicka en hälsning till alla SAU:are – stora som små.

Under den tid jag har varit engagerad i SAU har jag insett att SAU är mycket mer än det som arrangeras från oss i SAU centralt eller i församlingarnas olika verksamheter. Jag har insett att det är varje enskild person som är med och formar SAU på olika sätt. Till alla barn och ungdomar som deltar i våra verksamheter och framför allt till alla er ledare vill jag säga TACK! Tack för ert engagemang under 2018! Det är ni som håller SAU levande, varje vecka, året runt. Till alla er som även verkar i SAU centralt, metodråd, planeringsgrupper, valberedningar, styrelse och anställda: TACK!

2019 blir ett spännande år för SAU. Vi kommer att arrangera UV-scouts storläger ”Oslagbart”, vi får mötas på gemensam årskonferens på Gullbrannagården med SAM och givetvis vara med om en mängd andra arrangemang. Min förhoppning är även att 2019 får bli ett år där vi tillsammans får skapa mötesplatser i våra kyrkor och på våra gårdar för barn och ungdomar så att de får växa i tro. Mötesplatser som andas medmänsklighet, respekt och Guds kärlek!

Jag och hela styrelsen vill önska er alla ett gott nytt år! Vi ses under 2019!
/Hanna Johansson, ordförande SAU