UPPSKRUVAT

Stort TACK till er som deltog och arrangerade Uppskruvat – utmaningar för ledarscouter och ledare! Vi gratulerar vinnande patrullen Vägverket från Älgabäcksryd som kammade hem vinsten! Nedan finns alla släpp för inspiration till eventuella poängjakter på hemmaplan 🙂

Uppskruvat släpp 1

Uppskruvat släpp 2

Uppskruvat släpp 3

Uppskruvat släpp 4

Uppskruvat släpp 5

Facit till kluringar och chiffer för UppskrUVat

Uppskruvat 2021

Den 4 september är det dags att ”skruva upp” höstterminen ihop med ledargänget och ledarscouterna! Samla ett lag och tagga inför utmaningar som ni löser tillsammans där ni befinner er, och tävlar mot andra lag. Utmaningarna kan vara scoutiga, kluriga, kreativa, utmanande eller fysiska – något för alla!

När: 4 september kl 14-21. Uppdragen släpps successivt under eftermiddagen och kvällen, med pauser för att fika och äta tillsammans.

Var: där ni befinner er. För att lösa vissa uppdrag kan det krävas att ni förflyttar er till platser i ert närområde. Gemensam uppstart och avslutning på Zoom

Vilka: lag med 4-7 ledare och/eller ledarscouter (är ni 8 så bildar ni två lag.) Det går även bra med lag med enbart ledare och enbart ledarscouter – kanske läge att utmana varandra eller att tillsammans jobba för ett gemensamt mål. Är ni för få för att bilda ett lag? Varför inte tävla tillsammans med ledare och ledarscouter från en annan kår, tillsammans eller koppla upp er mot varandra.

Hur: Intresseanmäl till emma.andersson@sau.nu senast 1 september

Varför UppskrUVat: Uppdrag, delvis uppkopplat och till uppmuntran för ledare och ledarscouter. Ett sätt att skruva upp inspirationen för höstterminen och skruva samman gemenskapen i ledarteamet!