Talare till barngudstjänster

Här finns tips på personer som tycker det är kul med barnmöten och gudstjänster för alla åldrar. Dessa står till förfogande för församlingar som vill ha hjälp med barnmöten. Listan uppdateras löpande.  Vill du finnas med på listan eller har tips på personer som du tycker skall finnas med, maila malin.rosman@sau.nu

 

 

 

Samuel och Marie Drewitz
E-post: mysam@telia.com
Åldrar: 5-12 år
Innehåll: Varje samling har ett övergripande tema där bibelberättelser och barnanpassade tillämpningar presenteras med hjälp av handdockorna Ester och Hugo, drama och inlevelsefullt berättande. Sång och musik, stilla bönestund figurballonger och tävlingar.

Iréne Björnell,
Mobil: 0768909662
E-post: iren.bjornell@gmail.com
Iréne Björnell  kommer gärna ut och har gudstjänster för alla åldrar eller andra samlingar för hela familjen. Hennes samlingar riktar sig främst till åldrarna 4-12 år.
Iréne föreläser också om hur vi förmedlar tro, din viktiga uppgift som ledare/ förälder.
Innehåll:
Esters Salong: På Esters salong dyker det upp kunder av alla slag, stora som små. Ester tycker det är roligt att träffa alla människor och hon lär sig något i mötet med sina kunder.
Uppfinnare Jocke: Uppfinnare Jocke är en uppfinnare i sina bästa år som får olika uppdrag av människor som vill ha hjälp med både det ena och det andra. Ibland kör han fast men då tar han fram bibelchippet och med hjälp av bibelns berättelse löser han kundens uppdrag och nya uppfinningar kommer fram.
Hedvig och hennes kompis: Var som helst kan de dyka upp Hedvig o hennes kompis ugglan Helge som för övrigt bor på taket. Det finns många svåra ord som Hedvig inte riktigt förstår och som det är bra att ha koll på. Men med hjälp av klokboken Bibeln så klurar de ut vad som menas med orden och hur de ska användas.

Marie-Louise Alsäter
E-post: marielouise.alsater@gmail.com
Kommer gärna ut och har barngudstjänster, eller gudstjänster med fokus på barn.
Innehåll: Varje samling har ett tema där bibelberättelser och något som handlar om barnens liv idag finns med. Det kan vara genom lek, drama eller berättande. Bön och tävling finns också med som en del i gudstjänsten.

 

______________________________________________________________________________________