SPORTLOVSUPPDRAGET!


SPORTLOVSUPPDRAGET- (POÄNGJAKT)

Vi i barnrådet har bestämt oss för att göra ännu ett uppdrag/ poängjakt för hela familjen eftersom vi blir fortsatt uppmuntrade att så mycket som möjligt vara hemma med dem vi bor med.

Därför blir det ett uppdrag med mer tema sportlov!

 

SÅ HÄR GÅR DET TILL:
Ni tävlar tillsammans som familj (de du bor med).

Ute eller inne bestämmer ni själva. Det kommer att komma uppgifter som passar både inne och ute.

Familjer är olika men vår tanke och förhoppning är att alla ska känna sig delaktiga. Vi har dock riktat in oss på åldern 7-12 år, men som sagt både yngre och äldre syskon kan vara med och vi har försökt att skicka med olika uppgifter som passar olika åldrar – men man gör uppdragen ihop som familj.

Ca: klockan 16.00 den 20 februari kommer vi att lägga ut uppdragen på en pdf-fil här på hemsidan (se nedan). Klockan 17.00 skall uppdragen lämnas in per mail till mig Marie- Louise.

 

TÄNK PÅ ATT:

Ni får inte googla eller slå upp saker.

BRA ATT HA:

En mobiltelefon, läsplatta eller dator så att ni kan maila och ladda ner pdf-filen. Tänk på att ett bra fungerande nätverk är viktigt att ha under uppdraget.

 

Saker som ni kan behöva som hjälpmedel är:

Lego, linjal eller något att mäta med, snöre, och fler saker som ni får veta i samband med att ni laddar ner pdf-filen.

 

UPPDRAG:

Ni kommer att få uppdrag och frågor som är värda olika mycket poäng ni väljer själva vilka av dessa ni gör och lämnar in.

 

Uppdragen är uppdelade i poäng och kategorierna: 5, 10 och 20 poäng och MATTE/GÅTA, BIBEL, BÖCKER, NATUR, BILD, UTE  och ÖVRIGT.

 

Bland uppdragen/frågorna finns 4 stjärnuppdrag som ger dubbla poäng mot vad det står. Dessa vet ni inte vilka de är förrän ni har lämnat in svaren, vi lägger sedan ut dessa på Instagram och Facebook.

 

HUR NI SVARAR:

Ni svarar genom att antingen kopiera frågorna till mailen direkt eller så gör ni ett Word dokument. Har ni svarat på bildfrågorna bifogas bilderna i samma mail. Glöm inte skriva familjens namn, så det inte blir något fel. Försök att skicka så få mail som möjligt.

  

HUR VET MAN ATT MAN VUNNIT?
Den familj som vinner får under vecka 8 eller 9  information om detta per mail. Vi kommer också att lägga ut familjens efternamn/tävlingsnamn på SAU:s Instagram och Facebook. Pris skickas eller delas ut senare.

 

GLÖM INTE BORT

Tänk nu på att göra timmen rolig tillsammans!

 

HÄR LADDAR NI NER PDF- FILEN DEN 20 FEB  – Tävlingen är avslutad

Kul om ni vill vara med!

Har du frågor hör av dig till: Marie-Louise Alsäter