Barnkörläger

 

SAU har en lång tradition av att arrangera barnkörläger. Det började med ett läger på 70-talet, som sedan har utvecklats till att idag omfatta ca 700 barn och ledare fördelat på sju olika läger. Till varje år produceras också ett material med nyskrivna sånger. En riktigt höjdarhelg för alla deltagare!

SAU:s Barnkörläger 16-17 mars 2024

Ett stort TACK till alla barn och ledare som var med på något av våra 6 barnkörläger i år. Tack för att ni sjöng från tårna, tack för skratt och tack för lek. Vilken glädje och fest vi fick tillsammans!

Ett lika stort TACK till alla lägerledare, musiker och värdförsamlingar i Bankeryd, Jönköping, Aneby, Nässjö, Törestorp/Hillerstorp och Föreberg, som genom stort engagemang genomförde årets barnkörläger. Tänk så många fina minnen och erfarenheter av Gud som ni fick vara med och ge plats för under dessa dagar. Så värdefullt!

Nu finns årets sånger ute på Spotify och andra digitala plattformar under namnet SAU.NU. Lyssna gärna in och sjung med! Vill du köpa ett nothäfte kan du göra det i vår webshop.

Sara Vittgård
Musikkonsulent SAU/SAM
036-30 61 74 • sara.vittgard@sau.nu