Measure

Efter att i flera år ha arbetat med arrangemangen Körtolvan och TeenTone så slog vi år 2011 samman dessa och formade Measure. Measure är ett 2-dagars körläger för dig som är 12 år och uppåt, där du tillsammans med många andra får ingå i en stor kör som backar upp en etablerad artist som också ger tips, idéer och delar med sig av sin berättelse. Artister som funnits med under tidigare Measure är Sarah Kelly, Jonas Sandwall, Linn Mårdstam, Samuel Ljungblahd, Twelve24, A Treehouse Wait, Boris René och LIN D.

 

Measure Light 17 oktober 2020

Vi är så glada över att kunna erbjuda Measure Light den 17 oktober 2020 kl. 10.00-18.00 i Allianskyrkan Jönköping!

Vad är detta?
Då vi under de omständigheter vi nu lever i inte kan genomföra ett vanligt Measure, vill vi ändå kunna göra någonting. Ett Measure Light. Därför planerar vi för en kördag utan övernattning, gästartist eller konsert, MEN med glädjen över att få träffas, sjunga tillsammans och få med nya låtar hem. Dagen arrangeras för ungdomar från 12 år och uppåt och ramtiderna är kl. 10.00-18.00. Du kan åka själv, tillsammans med en kompis eller som grupp. Om ni åker fler än 5 personer från samma plats är vi glada om det finns med en ledare.

Kostnaden för dagen är 250 kr/person, och då ingår mat under dagen samt ett nothäfte per deltagare. Vi kommer inte ta ut någon avbokningsavgift om man avbokar sin plats.

Hur tänker vi kring Covid-19?
Vi kommer under denna dag att följa de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten har gett, både när det gäller samlingar av människor och körsång. Det kommer finnas goda möjligheter till handtvätt/handsprit, vi kommer sitta väl utspridda i kyrksalen som också har god ventilation och kommer vädras emellan övningarna. Vi kommer vara max 50 deltagare denna dag. Vi förbehåller oss rätten att med kort varsel vara tvungna att ställa in, beroende på rekommendationer från myndigheter och hur smittspridningen ser ut vid just den tiden.

 

Sista anmälningsdag 9 oktober. Begränsat antal platser, först till kvarn gäller.
Mer info skickas ut via mail till anmälda deltagare efter sista anmälningsdatum.

 

 

För frågor kontakta:
Sara Vittgård, Musikkonsulent SAU
sara.vittgard@sau.nu
036-30 61 74