Mirjam

 

Vi drömmer om att få se fler unga tjejer som spelar, sjunger och skriver låtar i våra församlingar. Precis som Mirjam tog upp sin tamburin och började sjunga och leda i lovsång till Gud när det israeliska folket hade klarat sig till andra sidan Röda Havet, vill vi ge möjlighet för tjejer idag att göra samma sak. Genom SAU:s projekt ”Mirjam” vänder vi oss till tjejer som är mellan 16-30 år med tre inspirerande kvällar om låtskriveri, lovsångsledning och musicerande. 

MIRJAM – LIVEMUSIK
Efter en fantastisk första Mirjam-kväll har vi nu den stora glädjen att blicka fram emot nästa tillfälle. Den 21 mars kl. 18.00-20.30 är alla tjejer mellan 16-30 år som är intresserad av musik välkomna till Allianskyrkan i Jönköping. Mirjam-kvällarna är fristående, man kan vara med på ett eller flera tillfällen. Det är gratis att vara med på föreläsningen, men under kvällen serveras fika till självkostnadspris.

ELISE NESTOR
Elise Nestor är sångerska, arrangör och låtskrivare i både eget namn och för närvarande tillsammans med grupperna Stonemountain Orchestra och Evergreen Gospel. Om tillfället tillåter titulerar hon sig även som pianist och cellist. Den 21a mars kommer Elise för att prata om livemusik, musicerande och om hur hon egentligen önskar att hon blev trummis.

LIVEMUSIK
Under denna kväll kommer vi fokusera på livemusik: arrangering, organisering och ledarskap. Elise kommer prata om att spela live, både själv och tillsammans med andra, samt diskutera och samtala om hur det är att vara kvinna i rollen som musiker.

ANMÄLAN
Vi vill gärna veta hur många som kommer, så anmäl dig senast den 19 mars här.

Varmt välkomna!

För frågor, kontakta:
Sara Vittgård, musikkonsulent SAU
sara.vittgard@sau.nu
036-306174