Innehåll

 

Aktiviteter
Sol, bad, fotboll, pyssel, strandspel, volleyboll, Missionslopp och mycket, mycket annat.

Bibelstudier
Under årets läger kommer man att kunna välja mellan en rad olika bibelstudier. Mer information om vad de kommer att handla om får man på lägret.

Årets lägerinsamling går till mediamission via SAT-7
Internet har öppnat helt nya möjligheter att nå fram till människor över hela världen med budskapet om Jesus. Geografiska, religiösa och politiska gränser utgör inte längre ett hinder på samma sätt som tidigare. Genom smartphones tar människor idag emot Jesus genom sociala medier som Instagram, Facebook, bloggar, Youtube och satellit-TV.

Alliansmissionen har idag flera internationella arbetare som berättar om Jesus, undervisar ur Bibeln och samlar människor till upptäckargrupper och gudstjänster genom dessa kanaler. Alliansmissionen stöder SAT-7:s arbete ekonomiskt sedan flera år. Vår gåva gör att människor i Mellanöstern får undervisning och livskunskap i många ämnen som rör livet med Jesus och varandra utifrån bibelns budskap, genom satellit-TV och andra mediekanaler. Vi är mycket stolta över möjligheten att få hjälpa dem i deras fantastiska arbete med vår lägerinsamling, och du får vara med!

På lägret kommer vi också ordna ett ”Missionslopp”. Där får du möjlighet att ragga sponsorer som betalar valfri summa per varv som du springer på en 500 meter lång bana, under 20 minuter. Alla intäkter går till välgörande ändamål.

Stranden
Bödagårdens Camping ligger vid en av Sveriges vackraste stränder. Här finns strandliv med volleyboll, strandspel, aktiviteter, sol och bad. Mitt i lägerveckan anordnas också en volleybollturnering med grupperna och för dig som är nybörjare på volleyboll erbjuds volleybollträning med ledarna.

XL
XL är till för dig som börjat gymnasiet. Det kommer finnas bibelstudium för XL samt kvällsaktiviteter tre dagar i veckan. Bra att tänka på till kvällsaktiviteterna är att ta med sig oömma mörka kläder för eventuella mörkerlekar.

Nattmöten
Nattmötena brukar vara något av höjdpunkten på lägerveckan. Detta är kvällsmöten med mycket lovsång, undervisning och förbön. Ta tillfället att uppleva gemenskapen och komma närmre den kärleksfulla Gud som vi längtar efter.

Glasscafé
Glasscaféet kommer att vara öppet för ungdomar efter kvällsmötet. Ett tillfälle att sitta ner och chilla med vänner, ta en glass, spela brädspel, hänga med ledarna mm.

Strandfesten
Strandfesten är den stora slutklämmen. Det kommer bjudas på musik, grillning, uppträden och den klassiska ringdansen på stranden (om vädret tillåter). Detta är en kväll för fest, skratt och gemenskap innan det stora avslutet dagen efter då vi packar ihop och beger oss hem.