Gullbrannafestivalen

 

GF är en mötesplats med Gud och människor, där du får inspireras och utmanas i och av den kristna tron, lyssna till den bästa musiken, träffa vänner och njuta av stranden och havet.

GF 2020 är en del i den satsning som Centrumförsamlingen i Forserum startade 1994 med Forserumfestivalen. Den amerikanska gruppen Petra samt Jerusalem samlade 5 800 personer en lördag i maj. Sedan dess har det hunnits med 20 Gullbrannafestivaler, Junction i Viebäck 1996 samt en hel del enskilda konserter där emellan.

Gullbrannagården är en perfekt plats för festivalen, stor camping- och konferensanläggning, kilometerlånga sandstränder med inbjudande bad, restaurang, café, butik, stugor, kyrka samt de stora konsertlokalerna Skeppet och Bryggan.

Välkommen till Gullbrannafestivalen 2020, den 22:a i ordningen! Platsen är Gullbrannagården, Halmstad och datumen är 2-5 juli. Färsk information om GF hittar du på: www.gullbrannafestivalen.com

Arrangörer för GF är SAU i samarbete med Gullbrannagården, Centrumförsamlingen i Forserum, Älgabäcksryds Missionsförsamling, Erikshjälpen, Bilda och folk från Hillerstorp, Gnosjö, Skärstad och ut över vår värld.

 

Web_GF_Sanna Nielsen

Web_GF_Pedros

Web_GF_Dirty Loops

Web_GF_Jesus Loves Electro

Web_GF_Newsboys