Innehåll

 

Bibelstudier & Temasamlingar
Under veckan så har vi ett pass med bibelstudium varje förmiddag.  Vid dessa pass har man flera olika ämnen att välja på. Dessutom kan man gå på en temasamling varje eftermiddag där något intressant ämne kommer att lyftas.

Andra val under lägret
Förutom bibelstudier kommer det också finnas möjligheter till aktiviteter som volleyboll, fotboll, pyssel, KRIK, evangelisation, musik, backklättring, spel, bakning, kör, beach mm. Dessa val gör du också på lägret. Dessutom kommer vi ha konsert, nattcaféer och förhoppningsvis mycket sol och bad mm. En härlig blandning!

Gudstjänster
Varje kväll kommer vi att ha en stor gudstjänst i ”Skeppet”, en samling som innehåller bön, lovsång, undervisning, lägerinsamling samt mycket mer. Dessutom finns det tillfälle för samtal och förbön. En av kvällarna firas nattvard. Det kommer också ges möjlighet till en enklare samling med bön- och lovsång lite senare på kvällarna.

Tonår & XL
Lägret är indelat i två olika grupper. Tonår som är 13-15 år och XL 16 år och äldre (Födda 2003 eller tidigare). Vi kommer göra det mesta tillsammans men en del programpunkter blir specifika för XL-gruppen. Det som är bra att veta redan nu är att XL-lägret bor i egen tältby.

 

DCIM102GOPRO

Fotboll