Konferens UTRYMME

Konferens UTRYMME

Den 17-19 mars gör SAU en Unga Vuxna konferens i Allianskyrkan Jönköping. Glädje! Konferensen kommer ha namnet UTRYMME vilket också kommer att vara temat. Här är visionen och drömmen att unga vuxna skall komma och upptäcka hur Gud har utrymme i alla våra rum.

 

Vad händer på Utrymme?

Det är både planerat storseminaruim som valbara seminarium under lördagen. Dagarna kommer innehålla gudstjänster och lördagen kommer börjar med bön och lovsång. För dig som kommer redan på fredagen kommer det även vara en kanonbra konsert!

Under helgen får du också möjligheten att träffa gamla och nya vänner under fika, lunch och middagen som ingår i konferenspasset. Inte nog med det brakar det till med en improvisationsteater på lördagskvällen! En konferens du inte får missa helt enkelt!

 

Tematext:

”I Faderns hus finns det många rum. Många rum som har utrymme för alla olika typer av människor. Utrymme för allt som följer med att vara människa: funderingar, sår, gåvor, bagage, känslor, utveckling och fördjupning.

Konferensen Utrymme vill spegla detta genom att vara en samlingsplats för människor i unga vuxna åldern att få komma och fördjupa sin relation med Gud.

En plats där det finns utrymme att få bygga gemenskap med andra troende i Sverige, oavsett samfund eller bakgrund.  En plats som du en helg i mars ska få komma som du är till, andas ut och få tillbe Jesus tillsammans med andra i samma ålder. Faderns hus har många rum med utrymme för allt som rör sig kring att vara människa. ”
Välkommen med!

Anmälan är öppen, länk nedan:

https://formogr.am/WxzhT3c9Hd