Konfirmationshelg

SAU arrangerar årligen en helg för konfirmandgrupper på Gullbrannagården. Under helgen erbjuds ett digert program med seminarier, aktiviteter, Gudstjänster, cafékvällar osv. Totalt är vi över 300 personer, vilket gör att det blir en intressant mötesplats för konfirmander och ledare från olika platser.

Vi har nu funnit att det inte är möjligt att genomföra konfirmationshelgen 2021 med tanke på Covid 19 och med restriktioner som finns. Helgen som planerades till 23-25/4 2021 på Gullbrannagården är därmed inställd.

Däremot kan ni som lokalgrupp boka in en egen helg på Gullbrannagården. Gården har arbetat fram generösa helgpriser för konfirmandgrupper. Priserna gäller ifrån idag till sista maj och varje grupp kan boka vilken helg de önskar under våren!

Priset gäller helpension med start från fredag kvällsmat till söndag lunch där kostnaden landar på 990 kr/person. Fri av- och ombokning fram till 2 veckor före ankomst, avbokning senare än 2 veckor innan vistelse debiteras 50% av beloppet. Välkommen med din bokning.

Regler för avbokning:
SAU tillämpar avbokningsavgift på alla kurser, arrangemang och eventuellt vissa läger efter sista anmälningsdagen. Detta är generella riktlinjer där avvikelser kan förekomma.
Om konfirmationshelgen inte går att genomföras på grund av Covid-19 kommer hela lägeravgiften betalas tillbaka.

Avbokningsavgiftens storlek är:
25% av avgiften fram till och med 8 dagar innan arrangemanget börjar.
50% av avgiften från och med 7 dagar innan arrangemanget börjar.
Vid uteblivande närmare evenemanget debiteras hela avgiften
Vid sjukdom eller synnerliga skäl för avbokning tas en skälig avgift ut.