Ung Tro:s Sommarbibelskola, 12-25 juli 2021

 

SAU:s sommarkonfirmationsläger har funnits under många och år och är ett arrangemang som vi gläds och är väldigt tacksamma över. Det är en miljö där många unga ledare har formats och trons fördjupats. Hösten 2019 bestämde SAU:s styrelse i samråd med personalen att utforma en ny form av sommarbibelskola med start 2021.

Vecka 28 och 29, den 12-25 juli planeras det för Ung Tro:s Sommarbibelskola på Långserums Fritidsgård. En ny form av läger som möjliggör fördjupad bibelundervisning, relationsbygge och ledarträning med en bredare målgrupp än just konfirmationsåret.

Förberedelser pågår och mer info är på gång här på hemsidan och på sociala medier.
Varmt välkommen med din intresseanmälan.

Kontaktpersoner:
André Dahlquist, Ungdoms- & Utbildningskonsulent
eller Jacob Ämterlind, Generalsekreterare

Ung Tro Sommarbibelskola, 12-25 juli på Långserums fritidsgård

 

Ung Tro är namnet på SAU:s ungdomsarbete och vi har valt att använda det namnet även på vår tonårsbibelskola. Vi hoppas lägret ska få din tro att stärkas, växa till eller upptäckas. Vi önskar att vår bibelskola ska få vara en mötesplats med Gud och med varandra och att den ska ge framtidstro, hopp och uppmuntran med ny kunskap om vem Gud är, i gemenskap med nya vänner.

Ung Tro Sommarbibelskola 2021 kommer att bli en av sommarens stora upplevelser för dig som deltagare. Här erbjuds två veckor med de bästa möjligheterna att ta till dig bra undervisning, aktiviteter, intressanta temasamlingar och härlig gemenskap. Denna underbara mix skapar förutsättning till två riktiga höjdarveckor.

Totalt finns det första året 30 platser för deltagare födda 2005 och 2006. Vårt mål är att göra bibelskolan till en kurs med möjlighet att återkomma flera år för den som vill ha fördjupning. Av den anledningen har vi satt ett relativt lågt tak för deltagare första året.

 

LÄGERAVGIFT & ANMÄLAN

Anmälan är nu öppen och görs till den Google forms-länk nedan.

https://forms.gle/zueSGcnBQYBvJNdi9

Kostnad: 5500kr/person

Anmälningsavgift 500 kr. För att säkra din plats på lägret betalar du in 500 kr vid anmälan.

Det kommer sedan finnas möjlighet att dela upp betalningen på två månader om så önskas. Hör då av er till andre.dahlquist@sau.nu

Sista anmälan är 15 maj.

BOENDE

På gården bor vi i rum med fyra deltagare i varje rum.
Tjejerna bor för sig och killarna för sig.

PROGRAM

Lägret kommer erbjuda ett kanonprogram med lektioner, aktiviteter, gudstjänster, cafékvällar etc. Närmre lägrets start kommer ett mer utförligt program skickas hem till er där vi även presenterar ledare och föreläsare mer ingående.

 

 

REGLER

För att lägret skall fungera och för att alla skall trivas måste du respektera lägrets grundläggande regler. Lägret är drog- och alkoholfritt. Dagsprogrammet skall följas och vi respekterar varandra, både deltagare och ledare. Den som mot förmodan inte följer våra gemensamma regler riskerar att bli hemskickad.
Vid lägrets start kommer en vidare genomgång av regler ske, detta kommer även komma med i det utskick innan lägrets start.

 

Regler för avbokning:
SAU tillämpar avbokningsavgift på alla kurser, arrangemang och eventuellt vissa läger efter sista anmälningsdagen. Detta är generella riktlinjer där avvikelser kan förekomma.
Om sommarbibelskolan inte går att genomföra på grund av Covid-19 kommer hela lägeravgiften att betalas tillbaka.

Avbokningsavgiftens storlek är:
25% av avgiften fram till och med 8 dagar innan arrangemanget börjar.
50% av avgiften från och med 7 dagar innan arrangemanget börjar.
Vid uteblivande närmare evenemanget debiteras hela avgiften
Vid sjukdom eller synnerliga skäl för avbokning tas en skälig avgift ut.