Konfirmationshelg 2024

SAU arrangerar årligen en helg för konfirmandgrupper på Gullbrannagården. Under helgen erbjuds ett digert program med seminarier, aktiviteter, Gudstjänster, cafékvällar osv. Totalt är vi över 300 personer, vilket gör att det blir en intressant mötesplats för konfirmander och ledare från olika platser.

Helgen 2024 kommer att äga rum 19-21 april  på Gullbrannagården.

Anmälan är nu stängd. Har du frågor hör av till André.

Trycket på helgen är ofta högt och det är inget som tyder på att kommande läger kommer vara annorlunda. Det är möjligt att vi inte hinner stänga länken innan lägret är fullt. Om så är fallet kommer vi maila er grupp om att ni har hamnat på väntelista. SAU-grupper har förtur till helgen.

 

Pris för sängplats 1650 kr/person och golvplats 1350 kr/person. Du kan som grupp inte välja vad för typ av boende du får utan placering fördelas utifrån storlek för att alla grupper skall få plats. Är er grupp inte en SAU-förening följer en ytterligare avgift på 100 kr/person.

 

 

Förändring av pris är sker från år till år. I priset ingår helpension med start från fredag lunch till söndag lunch. Fri av- och ombokning fram till 2 veckor före ankomst, avbokning senare än 2 veckor innan vistelse debiteras 50% av beloppet.

 

Kontaktperson:
André Dahlquist, Ungdoms- & Utbildningskonsulent

Regler för avbokning:
SAU tillämpar avbokningsavgift på alla kurser, arrangemang och eventuellt vissa läger efter sista anmälningsdagen. Detta är generella riktlinjer där avvikelser kan förekomma.
Om konfirmationshelgen inte går att genomföras på grund av Covid-19 kommer hela lägeravgiften betalas tillbaka.

Avbokningsavgiftens storlek är:
25% av avgiften fram till och med 8 dagar innan arrangemanget börjar.
50% av avgiften från och med 7 dagar innan arrangemanget börjar.
Vid uteblivande närmare evenemanget debiteras hela avgiften
Vid sjukdom eller synnerliga skäl för avbokning tas en skälig avgift ut.