Konfirmationshelg 2023

SAU arrangerar årligen en helg för konfirmandgrupper på Gullbrannagården. Under helgen erbjuds ett digert program med seminarier, aktiviteter, Gudstjänster, cafékvällar osv. Totalt är vi över 300 personer, vilket gör att det blir en intressant mötesplats för konfirmander och ledare från olika platser.

Helgen 2023 kommer att äga rum 21-23 april  på Gullbrannagården.

Anmälan är nu öppen för alla. Klicka på länken nedan för anmälan. Trycket är högt på helgen och det är möjligt att vi inte hinner stänga länken innan lägret är fullt. Om så är fallet kommer vi maila er grupp om att ni har hamnat på väntelista.

https://forms.gle/u8JTiArGckYPdJYg8

Kostanden för årets helg är 1320kr /person för SAU-grupper är ni inte SAU-anslutna tillkommer ett pris på 100kr / person.

Denna förändring av pris är stående från år till år. Detta gäller helpension med start från fredag kvällsmat till söndag lunch. Fri av- och ombokning fram till 2 veckor före ankomst, avbokning senare än 2 veckor innan vistelse debiteras 50% av beloppet.

Kontaktperson:
André Dahlquist, Ungdoms- & Utbildningskonsulent

Regler för avbokning:
SAU tillämpar avbokningsavgift på alla kurser, arrangemang och eventuellt vissa läger efter sista anmälningsdagen. Detta är generella riktlinjer där avvikelser kan förekomma.
Om konfirmationshelgen inte går att genomföras på grund av Covid-19 kommer hela lägeravgiften betalas tillbaka.

Avbokningsavgiftens storlek är:
25% av avgiften fram till och med 8 dagar innan arrangemanget börjar.
50% av avgiften från och med 7 dagar innan arrangemanget börjar.
Vid uteblivande närmare evenemanget debiteras hela avgiften
Vid sjukdom eller synnerliga skäl för avbokning tas en skälig avgift ut.