Ung Tro:s Sommarbibelskola

 

SAU:s sommarkonfirmationsläger har funnits under många och år och är ett arrangemang som vi gläds och är väldigt tacksamma över. Det är en miljö där många unga ledare har formats och trons fördjupats. Hösten 2019 bestämde SAU:s styrelse i samråd med personalen att utforma en ny form av sommarbibelskola som startade 2021 och som snart öppnar upp anmälan för 2022. En ny form av läger som möjliggör fördjupad bibelundervisning, relationsbygge och ledarträning med en bredare målgrupp än just konfirmationsåret.

 

Ung Tro Sommarbibelskola, 11-24 juli, 2022 på Långserums fritidsgård

 

Ung Tro är namnet på SAU:s ungdomsarbete och vi har valt att använda det namnet även på vår tonårsbibelskola. Vi hoppas lägret ska få din tro att stärkas, växa till eller upptäckas. Vi önskar att vår bibelskola ska få vara en mötesplats med Gud och med varandra och att den ska ge framtidstro, hopp och uppmuntran med ny kunskap om vem Gud är, i gemenskap med nya vänner.

Ung Tro Sommarbibelskola 2022 går av stapeln 11-24 juli.
Året läger kommer att bli en av sommarens stora upplevelser för dig som deltagare. Här erbjuds två veckor med de bästa möjligheterna att ta till dig bra undervisning, aktiviteter, intressanta temasamlingar och härlig gemenskap. Denna underbara mix skapar förutsättning till två riktiga höjdarveckor.

Årets Sommarbibelskola för dig som inte gått tidigare är för dig som är född år 2007. Du som gått tidigare har också möjlighet att söka till ett år 2. Totalt antal platser är 50 stycken.

LÄGERAVGIFT & ANMÄLAN

– Anmälan är nu öppen för ungdomar som varit med innan till årskurs 2! Följ länk nedan.

https://forms.gle/narkpsToWNamW5Rd9 

– Nu är anmälan också öppen till årskurs 1! Följ länk nedan.

https://forms.gle/narkpsToWNamW5Rd9

Tack vare ett antal församlingar har vi fått möjligheten att sänka lägeravgiften i år!

Kostnad: 4600kr/person

Anmälningsavgift 500 kr. För att säkra din plats på lägret betalar du in 500 kr vid anmälan.

Det kommer sedan finnas möjlighet att dela upp betalningen på två månader om så önskas. Hör då av er till andre.dahlquist@sau.nu

Vi förlänger anmälan!
Sista anmälan är 5 Juni.

BOENDE

På gården bor vi i logement i rum i olika storlekar.
Tjejerna bor för sig och killarna för sig.

PROGRAM

Lägret kommer erbjuda ett kanonprogram med lektioner, aktiviteter, gudstjänster, cafékvällar etc. Närmre lägrets start kommer ett mer utförligt program skickas hem till er där vi även presenterar ledare och föreläsare mer ingående.

 

REGLER

För att lägret skall fungera och för att alla skall trivas måste du respektera lägrets grundläggande regler. Lägret är drog- och alkoholfritt. Dagsprogrammet skall följas och vi respekterar varandra, både deltagare och ledare. Den som mot förmodan inte följer våra gemensamma regler riskerar att bli hemskickad.
Vid lägrets start kommer en vidare genomgång av regler ske, detta kommer även komma med i det utskick innan lägrets start.

 

Kontaktpersoner:
André Dahlquist, Ungdoms- & Utbildningskonsulent
eller Jacob Ämterlind, Generalsekreterare

Regler för avbokning:
SAU tillämpar avbokningsavgift på alla kurser, arrangemang och eventuellt vissa läger efter sista anmälningsdagen. Detta är generella riktlinjer där avvikelser kan förekomma.
Om sommarbibelskolan inte går att genomföra på grund av Covid-19 kommer hela lägeravgiften att betalas tillbaka.

Avbokningsavgiftens storlek är:
25% av avgiften fram till och med 8 dagar innan arrangemanget börjar.
50% av avgiften från och med 7 dagar innan arrangemanget börjar.
Vid uteblivande närmare evenemanget debiteras hela avgiften
Vid sjukdom eller synnerliga skäl för avbokning tas en skälig avgift ut.