Ung Tro:s Sommarbibelskola

 

SAU:s sommarkonfirmationsläger har funnits under många och år och är ett arrangemang som vi gläds och är väldigt tacksamma över. Det är en miljö där många unga ledare har formats och trons fördjupats. Hösten 2019 bestämde SAU:s styrelse i samråd med personalen att utforma en ny form av sommarbibelskola som startade 2021 och som snart öppnar upp anmälan för 2024. En ny form av läger som möjliggör fördjupad bibelundervisning, relationsbygge och ledarträning med en bredare målgrupp än just konfirmationsåret.

 

Ung Tro Sommarbibelskola 2024 är inställd.

Ung Tro är namnet på SAU:s ungdomsarbete och vi har valt att använda det namnet även på vår tonårsbibelskola. Vi hoppas lägret ska få din tro att stärkas, växa till eller upptäckas. Vi önskar att vår bibelskola ska få vara en mötesplats med Gud och med varandra och att den ska ge framtidstro, hopp och uppmuntran med ny kunskap om vem Gud är, i gemenskap med nya vänner.

Året läger kommer att bli en av sommarens stora upplevelser för dig som deltagare. Här erbjuds det bästa möjligheterna att ta till dig bra undervisning, aktiviteter, intressanta temasamlingar och härlig gemenskap. Denna underbara mix skapar förutsättning till en riktig höjdarvecka.

 

Sommarbibelskolan 2024 är för dig som inte gått tidigare rekommenderas åldern 15 år, född 2009 och tidigare. Du som gått tidigare har också möjlighet att söka till ett år 2. Totalt antal platser är 50 stycken.

LÄGERAVGIFT & ANMÄLAN

 

För att säkra din plats på lägret betalar du in 750 kr första vecka som en anmälningsavgift när du gör din anmälan.

Det kommer sedan finnas möjlighet att dela upp betalningen på två månader om så önskas. Hör då av er till andre.dahlquist@sau.nu

 

BOENDE

På gården bor vi i logement i rum i olika storlekar.
Tjejerna bor för sig och killarna för sig.

PROGRAM

Lägret kommer erbjuda ett kanonprogram med lektioner, aktiviteter, gudstjänster, cafékvällar etc. Närmre lägrets start kommer ett mer utförligt program skickas hem till er där vi även presenterar ledare och föreläsare mer ingående.

 

 

Förhållningsregler läger 

För att lägret skall fungera och för att alla skall trivas måste du respektera lägrets grundläggande regler. Lägret är drog- och alkoholfritt. Dagsprogrammet skall följas och vi respekterar varandra, både deltagare och ledare.
Vid lägrets start kommer en vidare genomgång av regler ske, detta kommer även komma med i det utskick innan lägrets start.

Under samtliga av våra arrangemang och läger förväntar SAU att deltagare och ledare följer lägrets regler som kommuniceras. Detta görs dels i anmälan till lägret/arrangemanget samt av lägerledning på plats. Vid överträdelse av förhållningsregler förbehåller sig lägerledningen och SAU rätten av avgöra om deltagare kan fullfölja lägret/arrangemanget. Dessutom kan eventuella överträdelser medföra att lägerledningen inte kan ansvara för deltagares säkerhet.  

Oförutsedda händelser 

Vid oförutsedda händelser (force major) som medför att läger förkortas eller ställs in behöver SAU se över lägrets omkostnader innan en eventuell återbetalning av lägeravgift kan ske.   

Regler för avbokning:
SAU tillämpar avbokningsavgift på alla kurser, arrangemang och eventuellt vissa läger efter sista anmälningsdagen. Detta är generella riktlinjer där avvikelser kan förekomma.
Om sommarbibelskolan inte går att genomföra på grund av Covid-19 kommer hela lägeravgiften att betalas tillbaka.

Avbokningsavgiftens storlek är:
25% av avgiften fram till och med 8 dagar innan arrangemanget börjar.
50% av avgiften från och med 7 dagar innan arrangemanget börjar.
Vid uteblivande närmare evenemanget debiteras hela avgiften
Vid sjukdom eller synnerliga skäl för avbokning tas en skälig avgift ut.

 

Kontaktperson:
André Dahlquist, Ungdoms- & Utbildningskonsulent