Verktygslåda för lokalt läger

 

Ett försök att underlätta lokala läger

Vi älskar att mötas! Vi älskar läger! Vi älskar sommaren och vi älskar Jesus. Vi är många som under året har laddat för och arbetat för att kunna göra riktiga dunderläger där vi får mötas med Jesus i centrum på Gullbrannagården och Bödagården.

Från och med den 1 juni öppnas det upp för lägerverksamhet i mindre skala. Det känns så roligt. Dock är det nog så att våra centrala läger är för stora för att få arrangeras så denna sommar blir det åter igen att uppmuntra till läger med lokala gruppen, alternativt om man går ihop några mindre grupper till ett läger.

Vi tror och hoppas att ni har förståelse för detta beslut och ser fram emot att kunna mötas i det större sammanhanget 2022. Det blir ännu en lite annorlunda sommar men Jesus är alltid samma och till Honom kan vi alla komma. I alla tider. På alla platser.

Vi har haft en dröm om, och arbetar för, att sommarens läger skulle få präglas av inkludering och delaktighet. Vi hoppas fortsatt på detta, att de får testa, tränas och våga i det mindre lägersammanhanget som vi är så glada över att ni vill bygga.

Tack för att ni är med och investerar i och banar väg för den unga generationen. I en tid som präglas av frånvaro och distans vill vi måla bilden av en Gud som är närvarande och nära och vi hoppas att detta material ska underlätta för er som tar viktiga initiativ till läger i sommar. Satsa på läger, satsa på ungdomarna!

Till våra gårdar, Bödagården, Gullbrannagården och Långserumsgården är man välkomna att ha sina läger. Man tar direktkontakt med deras receptioner. De är förvarnade. Mer info finns under Lägergårdar.
Om man är en mindre grupp och skulle vilja synka ihop ett läger med en annan grupp, ta kontakt direkt med dem eller hör av er till oss så kan vi se om vi kan vara länken emellan.

Lycka till och Guds välsignelse!
Så håller vi kontakt!

Andreas Joakimson
andreas@ungtro.com

André Dahlquist
andre.dahlquist@sau.nu