2018-03-29

Välkomna Jacob & Ellen!

Vi på SAU har under våren arbetat med att rekrytera ny Generalsekreterare och vikarierande Kontorschef. Den processen är nu klar och det är en stor glädje för oss att meddela att ny Generalsekreterare för SAU blir Jacob Carlzon, och vikarierande Kontorschef blir Ellen Larsson.

 Jacob kommer närmast från tjänsten som Ungdoms- och Utbildningskonsulent på SAU och är väl insatt i SAU:s arbete sedan flera år, där han förutom att ha arbetat hos oss tidigare har funnits med som ledare i många SAU-sammanhang. Detta innebär att vi också kommer att söka en efterträdare på tjänsten som Ungdoms- och Utbildningskonsulent. Jacob kommer börja vissa delar av arbetet under vår/sommaren och tillträder på heltid i augusti.

 Vikarierande Kontorschef blir Ellen Larsson, som också hon har en gedigen SAU-erfarenhet genom ett mångårigt engagemang i SAU-styrelsen och i flera av våra arrangemang. Ellen kommer att arbeta hos oss från augusti och ett år framåt, under tiden vår ordinarie Kontorschef Laura Lundström är föräldraledig.

Vi på SAU är mycket nöjda, glada och tacksamma över att välkomna Jacob och Ellen till oss. Vi är övertygade om att de är helt rätt personer för att vara med och leda SAU in i framtiden!

Vill du också jobba hos oss? Förutom Ungdoms- och utbildningskonsulent söker vi nu även en UV-scoutkonsulent då Jonas Abrahamsson gått vidare till andra utmaningar. Välkommen med din ansökan!
Se vår hemsida, www.sau.nu/jobb för mer information om tjänsterna.