2020-01-14

Välkomna med på KALLAD2020

20-22 mars går en av årets vassaste konferenser av stapeln i Örebro! SAU är, tillsammans med 9 andra ungdomsorganisationer, med och arrangerar KALLAD. En konferens speciellt för dig som är tonårsledare i din församling. Oavsett om du gör det ideellt eller är anställd ungdomsledare så är detta helgen för dig!

Att göra saker tillsammans gör oss alltid så mycket bättre. Den här konferensen är ett samarbete mellan tio ungdomsorganisationer, vilket gör att det hela helt enkelt blir lite bättre. Vi har plockat ur russinen ur kakan och tagit fram en riktigt vass lista ämnen, talare och punkter som vi tror att du som ledare idag, oavsett sammanhang och funktion, kommer att känna igen dig i eller kunna ta med dig vidare.

På samtliga samlingar kommer vi att få lyssna på människor som har stor och god erfarenhet och kunskap att dela med sig av. Vid sidan om att du får lyssna finns också utrymme för att samtala. Under avsatt tid processar vi det vi får del av från estraden. Det är en viktig del för att du ska kunna ta med dig allt från den här helgen hem på bästa sätt.

När vi samlas så vill vi göra det med Jesus i centrum. Både fredag och lördag kväll samt söndag förmiddag firar vi gudstjänst. Under hela helgen kommer Ellen & John Vingren med team att leda oss i lovsång.

På fredag dag inbjuds speciellt du som pastor, präst och föreståndare till en dag med fördjupning kring unga idag. Denna eftermiddag blir en god start in i den fortsatta helgen.

MER INFO OCH ANMÄLAN — www.kallad.nu