Familjeläger- för ensamstående föräldrar och deras barn

Familjelägret 2024 den 20-23 juni på Gullbranna gården – Halmstad 

Under midsommarhelgen har SAU tidigare anordnat ett läger för ensamstående föräldrar och deras barn på Gullbranna gården. VI hoppas kunna erbjuda det sommaren 2024

Lägret har en kristen grund men alla är välkomna. Här får både vuxna och barn ladda batterierna och uppleva några riktigt minnesvärda dagar tillsammans. Programmet är anpassat för stora och små, med midsommarfirande, barnsamlingar, föreläsningar (för dig som är vuxen) bad, lek och mycket mer. Programmet är dock anpassat för barn i  åldrarna 3-12 år men både yngre och äldre syskon är givetvis välkomna med.

Välkommen att höra av dig vid frågor till
Malin Rosman 076 349 84 23
malin.rosman@sau.nu

 

 

Ledare och volontärer till familjeläger 2024

Att vara ensamstående förälder i dagens samhälle är tufft. Att få ihop vardagspusslet är inte alltid lätt och många gånger kan man känna sig extra utsatt i det samhället vi lever i. Jesus uppmanar oss till att se människor och visa kärlek, med ett särskilt hjärta för de mest utsatta i samhället. SAU vill därför erbjuda dessa föräldrar och deras barn ett läger på Gullbrannagården under midsommarhelgen 2024. Dagar då de kan få ha gemenskap med varandra och andra i liknande situation men också få härliga semesterdagar med lek, andakt och att i lugn och ro få njuta av en kopp kaffe. För att göra det möjligt behöver vi ledare och volontärer. Någon som kan ge av sin tid, lyssna och leka tillsammans med barn och vuxna. Vi behöver också er som kan finnas i köket och ordna och servera mat, frukost, fika mm.

Om du som medlem i en SAU förening, SAM församling eller någon du känner skulle kunna tänka dig att finnas med så tveka inte att höra av dig till mig, Malin Rosman.

Det finns fler sätt att hjälpa. Kanske vill du eller din församling stötta ekonomiskt, baka bullar, bröd eller laga mat som kan förberedes innan lägret.

Hör av dig till mig Malin Rosman så berättar jag mer!

Skicka ett mejl på malin.rosman@sau.nu eller ring 076 349 84 23