Gullbrannalägret

GÄLLANDE GULLBRANNALÄGRET 2020:

Vi älskar att mötas! Vi älskar läger! Vi älskar sommaren och vi älskar Jesus. Vi är många som under året har laddat för och arbetat för att kunna göra ett riktigt dunderläger där vi får mötas med Jesus i centrum på Gullbrannagården i augusti.

Lägrets ledningsgrupp har följt utvecklingen vad det gäller situationen med Covid-19 och myndigheternas rekommendationer samt restriktioner och gör nu bedömningen att lägret utifrån rådande situation inte är möjligt att genomföra. Det har lett oss till det mycket tråkiga, men som vi bedömer nödvändiga, beslutet att ställa in sommarens läger på Gullbrannagården. Vi tror och hoppas att ni har förståelse för detta beslut och ser fram emot att kunna mötas i det större sammanhanget snart igen. Det blir inte en sommar som vanligt, att mötas som vi vill med läger blir svårt. Men Jesus är alltid samma och till Honom kan vi alla komma. I alla tider. På alla platser.

/Gullbrannalägrets planeringsgrupp genom Stina Persson

 

 

UNGTRO20, går av stapeln 2-7 augusti på Gullbrannagården utanför Halmstad.

1927 arrangerade SAU sitt första läger för ungdomar och 1998, alltså för 21 år sedan arrangerades lägret på Gullbranna efter att i flera år varit på bla Långserumsgården i Småland. Tanken att flytta lägret var att på Gullbranna finns möjligheten att växa och där finns allt man behöver. Och vuxit har det gjort. 1998 var det lite över 200 ledare och tonåringar som deltog och i somras var vi 1000 personer. En fantastisk utveckling där ledarna och gården gjort detta möjligt. Lägren har hetat På G, Camp David, Popcorn, Salt, Verktyg, H2O, TÄLT, Centrum, The Rock, Kalas, Mer, ABBA, GÅ10, TRO2011, KOM2012, BAS2013, UTMÄRKT14, UngTro15, UngTro16, UngTro17, UngTro18, UngTro 19 och kommande UngTro 20.

Ung Tro är namnet på SAUs ungdomsarbete och vi har nu valt att också hädanefter använda det namnet på vårt sommarläger på Gullbranna. Vi hoppas lägret ska få din tro att stärkas och växa till, att lägret får vara en mötesplats med Gud och med varandra. Vi önskar att UngTro19 skapar framtidstro och att man stärkt och uppmuntrad åker hem från lägret laddad för ett nytt läsår med allt vad det innebär.

UngTro20 kommer att bli en av sommarens stora upplevelser för dig som är tonåring och ledare. Här erbjuds en vecka på den bästa delen av västkusten med kanonförutsättningar för sol och bad. Dessutom får du möjligheter att ta till dig bra undervisning, spännande aktiviteter, oförglömliga nattcaféer, intressanta temasamlingar, konsert, härliga kvällsmöten samt mycket mer. Denna mix gör det hela till en riktig höjdare. Vi blir troligtvis även i år runt 1000 tonåringar och ledare och vi ledare hoppas att du är en av dem som hänger på till Gullbrannagården. Vi som arrangerar lägret hoppas att det ska bli en bra mötesplats med Jesus och med varandra.

Missa inte att följa lägret på Facebook!
Välkommen med på Ung Tro 20!