Växtverk

Deltagarinformation Växtverk 6-8 november finns här.

VÄXTVERK är ledarscoutsutbildningen för dig som är 15 år och uppåt. Under 3 helger får du lära dig mer om scouting, ledarskap och kristen tro. Du får också träffa många nya kompisar och du kommer att få minnen och kunskaper för livet! Du kan även gå kursen om du är nybliven ledare i UV-scout. På Växtverk arbetar vi i patruller och på programmet finns scoutprojekt, hajk, andakter, spårningar, lägerbål, lekar, samarbetsövningar och mycket annat. Växtverk är uppdelat i tre steg:

Steg I, 6-8 november 2020 på Långserums Fritidsgård Här delas gruppen in i patruller och fokus ligger på att lära känna varandra och samarbete i patrullen. Du får lära mer om UV-scout och SAU. Vi bor inomhus och sover i sängar.

Steg II, 5-7 mars 2021 på Bäckalyckan i Vaggeryd Du får lära dig mer om ledarskap, kristen tro och scouting. Vi sover militärtält och är både inomhus och utomhus.

Steg III, 7-9 maj 2021 på Klinta, Bottnaryd Här får du lära dig använda dina kunskaper i praktiken. Vi lever friluftsliv, lagar all mat över öppen eld eller på friluftskök och är ute hela dagarna och nätterna. Här sover vi i vindskydd.

Anmälan till Växtverk 2020-2021 är nu stängd, kontakta emma.andersson@sau.nu för eventuell sen anmälan.

Info/frågor? Ring Emma Andersson, 076-34 06 833 eller mejla emma.andersson@sau.nu

Affisch Växtverk

Växtverksgänget 2018-2019 🙂